Laatste nieuws


Nieuw seizoen 22/23

Theater Tweekant heeft een nieuwe voorstelling: Lijs op reis over kwijtraken, afscheid nemen en nieuwe avonturen beleven.  Marieke van der Have speelt en zingt van 10 eptember 2023 tot 1 februari 2024. Kira Kool vanaf  1 februari 2024.

De voorstelling wordt landelijk geboekt via:                                                         

Maar daarnaast is het voor scholen in Utrecht ook te boeken via Cultuur en School.  

En verder: Theater Tweekant doet het ook goed met boekingen via Cultuur en School. Zowel Oe-koek (je ongemakkelijk voelen in een vreemd nest), Waar is kat? (verhuizen en samenwerken) als Piratenprinses (Worden wie je wil (beroepen) of reizen op zee) worden regelmatig gevraagd.  

Boekingen

* De landelijke verkoop van Lijs op reis loopt via 

https://vanaf2.nl/voorstellingen/lijs-op-reis/

* Scholen in Utrecht via Cultuur en School 

* Oe-koek, Waar is kat? en Piratenprinses worden momenteel op scholen in Utrecht geboekt  via Cultuur en School. https://cultuurenschoolutrecht.nl/aanbieders/theater-tweekant/

* Daarnaast  kan er rechtstreeks via Theater Tweekant geboekt worden. info@theatertweekant.nl

Kinderboekenweek

Zowel Oe-koek als Piratenprinses passen goed binnen het thema ‘Bij ons thuis’ van de kinderboekenweek.

Oe-koek; Waarom voelt Koekoek zich niet thuis in het uilennest? Waarom zegt iedereen bijvoorbeeld Oe-hoe terwijl hij alleen Koekoek of Oekoek kan zeggen?

Piratenprinses; Prinses wil stoer en stout zijn en niet zoals het thuis op het kasteel moet. Daarom gaat ze aan boord van een piratenschip. Daar kan ze zijn wie ze wil, denkt ze….

 

mariannehof@yahoo.com